Julefrokost outfit // Fredag d. 16 december

Nederdel//Stilletter//Ur

♥ Bodystockingen kan købes hos butikkerne LaGazelle. Hvis ikke lige du bor i nærheden af en er der her et alternativ som er i samme stil. Kan købes HER
♥ Frakken er købt i Zara i foråret 2016. Jeg har desværre ikke kunne finde et link til den, men måske den stadig er i butikkerne. Ellers er der en fin hvid figursyet frakke med Faux-fur collar krave som også ville være SÅ flot til dette outfit. Kan købes HER.


Hej Sweeties!

Igår stod den for mit vedkommende på julefrokost med min gamle studie klasse fra Aarhus.

Det var simpelthen SÅ skønt at se så mange kendte ansigter efter et helt semester fra hinanden.. Jeg flyttede fra Aarhus til København i september i forbindelse med start af 3.semester, på min markedsføringsøkonom udd.
Så et gensyn var tiltrængt 🙂

Jeg er vild med sådanne arrangementer, da julefrokost skaber en helt speciel hyggelig stemning – dog er det fint at der ikke ligger for mange i år. Kan mærke alderen trykke ift. de pokkers tømmermænd 😉 Jep jeg er ikke ligeså immun over for dem mere, haha.

I forbindelse med en osetur i Fisketorvet, fandt jeg i LaGazelle denne gudeskønne bodystocking med de fineste små påsyet palietter! Den måtte med det samme komme med hjem til min garderobe!

Til bodystockingen har jeg en sort højttaljet “slå-om” nederdel på fra Zara, sorte stilletter fra Bianco, Ur fra Cluse, og til at holde stilen og VARMEN har jeg min fine hvide frakke fra Zara på.

Håber I nyder tidens julefrokoster og sammenkomster.

Rigtig god lørdag 🙂

Looove Matilde Maria

Tagget , , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *