Smagfuld redning på de travle morgener // Electrolux

Nogle morgener er min tid bare ikke til at få spist morgenmad og må ærligt indrømme at det heller ikke bliver prioriteret så højt – selvom det skulle 🙂 Grunden til det er, at jeg bare ikke er sulten når jeg vågner. Derfor hjælper det mig at have noget med på farten der ikke er for “tungt”.

Morgenmad siges at være dagens vigtigste måltid for at få kroppens motor igang, og her bliver Electrolux sportsblender ofte min bedste “morgen buddy” haha 🙂 

Det der gør den så smart og enkelt at bruge på alle ugens dage er, at man laver sin drik direkte i en drikkedunksbeholder, blender til en ensartet masse og tilsidst på med låget til dunken og vupti! Klar parat, lækker morgenmad/snack med på farten!

Dvs. du undgår en større omgang rengøring og iblødsætning af blenderens dele, da du laver smoothie direkte i beholderen og kun kniven skal skylles under varmt vand når du er færdig – smart og tidsbesparende!


How to:

  • Tilsæt ønsket ingredienser i beholderen ca. halvt fyldt
  • Tilsæt ønsket væske
  • Skru kniven på beholderen og blend på maskinen til ensartet masse
  • Fjern kniven og skru beholderen tilhørende låg på
  • Smoothie klar til at have med på farten

Jeg har idag valgt at anvende:

  • Jordbær og brombær
  • Danskvand da det giver en boblende frisk fornemmelse
  • Teske Hørfrøolie
  • 1 scoop fiber HUSK

Jeg blender det hele og tilsætter mere væske til jeg får en tilpas flydende smoothie.


Der findes uendelig mange muligheder at tilføje til sin smoothie. Jeg vil helt sikkert eksperimentere med forskellige kombinationer og dele dem med jer her på bloggen løbende 🙂

Tips til den sødere tand:
Du kan selvfølgelig tilsætte lidt sødt f.eks. i form af sukrin eller flydende sødemiddel, hvis du synes smoothien mangler sødme.

Nu vil jeg gøre mig klar til en weekend hjemme i det jyske 🙂

Rigtig dejlig weekend når I når dertil!

Looove Matilde Maria

Tagget , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *