NY KOLLEKTION FRA CND – NEW WAVE

CND har lavet en ny kollektion som hedder ”New Wave” og hold nu fast der er knald på farverne!

Kollektionen består af 6 farver, hvor 5 af dem forhandles i Danmark. Den 6. lak indeholder desværre et stof som ikke er tilladt i EU, derfor er den ikke at finde på det danske marked. MEN, så er det godt at de andre 5 farver er så flotte som de er!

Hvorfor CND Vinylux?

CND Vinylux er en kvalitetslak med et banebrydende laksystem. Lakken holder sig skinnende flot på neglen uden ridser og afskalning i helt op til 7 dage! Der behøves ingen basecoat da den allerede er i lakken.
Basecoaten er en vigtig bestanddel når det kommer til at lægge neglelak, da den forhindre lakken i at misfarve naturneglen.

Der skal bruges en tilhørende CND Vinylux topcoat for at laksystemet kan give den lange holdbarhed.

Udover det, så gennemtørrer den på kun 8,5 minut! Det er SÅ godt til mig og min til tider ringe tålmodighed, haha. Det er bl.a. derfor min samling af lakke fra CND Vinylux er vokset sig ret stor, samt der er så mange flotte sæsonpræget farver.

Det er simpelthen så ærgerligt, at man ligger en super flot lak og tror den er gennemtørret, og så ødelægges den med trykmærker eller falder af i løbet af kort tid.

            De fem farver: 

  • Pink Leggins
  • Blue Eyeshadow
  • Banana Clips
  • Jelly Bracelet
  • Ecstacy

Selvom lakkene holder så langtid på neglene, når mine aldrig at sidde så længe. Jeg får nemlig lyst til, at skifte til en ny lækker farve inden den anden er skaldet af, og dette bliver helt sikkert tilfældet med alle de fine farver jeg skal lege med.

Hele kollektionen kan købes hos bl.a. Nicehands.dk, 89 DKK pr. styk. – Klik HER

Dejlig farverig dag til jer!

Tagget , , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *