TIP TIL DE TØRRE FORKØLELSESNÆSER


Feber, snot, hoste og dundrende hovedpine?
Det var mine keywords i den sidste uges tid…

Panodil Zapp, Kleenex, næsespray, dyne og en maaasse søvn var mine bedste venner.. Jeg har ikke været særlig sjov, at være sammen. Jeg bliver nemlig direkte hidsig af, at være snottet! Og så med feber oveni – det er så ubehageligt! men det er heldigvis ovre og min kæreste er forhåbentligt stadig ligeså glad for mig, efter hvad jeg ville beskrive mig som en utålmodig, pivende hidsigprop i de dage 😉

Tip til de ømme næsetipper

Men altså! Det jeg egentlig ville tippe jer søde læsere om, er min absolut redning til ømme, røde og næsten hudløse næser, selv efter 1 million næsepudsninger i løbet af ugen, som jeg har udsat min næse for.

Nemlig Weleda Cold Cream!


Jeg kendte godt lidt til Weleda Cold Cream’s egenskaber gennem AMAZE Communication, som jeg er i praktik hos i forbindelse med min uddannelse.
Derfor i mit allermest pylrende øjeblik, fik jeg min søde søde kæreste til at købe en til mig. Og minsandten kom manden hjem med den helt rigtige!

Hvorfor Weleda Cold Cream?

Med det samme oplevede jeg en beroligende effekt på min utroligt ømme næse. Den nev og sved ikke mere og med jævnlige smøringer har jeg kunne fugte den tilbage til sit normale jeg på rekordtid!
Den er altså helt genial til dette lille trick når man er forkølet!
Jeg har haft prøvet andre cremer og vaseline gennem tiden, men slet ikke med samme hurtige resultat som Weleda Cold Cream.

Hvad er det, som gør den så god?

Den indeholder bl.a. mandelolie som intenst fugter huden, samt bivoks som holder på fugten og samtidig lader huden ånde. Den er drøj i brug, så med de 30 ml. er der massere af næser og andre sarte områder som kan kommes til livs….

Kan købes i helsekostbutikker til 105 DKK.
Bestil evt. hos Helsam.dk hvor du kan spare fragt ved, at få leveret til din næremste helsekostbutik.
Hvis du har lyst kan du læse mere om Weleda HER.

Håber I får snoet jer udenom influenza monstret derude og får en rigtig dejlig Valentinsdag!

Looove

Tagget , , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *