Fyldigere bagdel med NB Bootybuilder


Kan købes HER.

NB Bootybuilder

Hej Sweeties!

Efter jeg er flyttet til København fra Århus, har der ikke været så meget fokus på træningen. Og det kan virkelig mærkes!

Jeg har ikke taget på men tabt mig, dvs. muskelmasse, og den “nummi” der, er kommet lidt sydpå de sidste måneder synes jeg – på trods af at bo på 3 sal.. Så det vil jeg altså gerne lave om på!

Og det er så her NB Bootybuilder kommer ind i billedet.

Hvad er NB Bootybuilder?

For noget tid siden faldt jeg over Natja Barnova’s Instagram, hvor hun fortæller om NB Bootybuilder. For lige kort at fortælle, er hun dansk mester i bikini fitness og har trænet i 8 år. Hun har udviklet NB Bootybuilder som er et bredt træningselastik, som sikre en optimal muskelkontakt til bagdelen. Det gnaver ikke eller er ubehageligt at have på, som jeg selv kan opleve med andre elastikker jeg har prøvet i mit lokale fitnesscenter.

Foreløbigt review

Jeg har trænet et par gange med NB Bootybuilder, og må sige at jeg oplever større kontakt med musklerne i bagdelen, hvilket jeg er helt vild med! Min yndlingsøvelse indtil videre er squat hvor jeg virkelig kan mærke en forskel fra, når jeg ikke træner med elastik, til når jeg anvender NB Bootybuilder. Jeg får virkelig gang i muskulaturen i min bagdel, og jeg er altså en af dem, som skal kunne mærke at der sker noget, ellers synes jeg ikke træningen er optimal for mig.  Hvis ikke lige jeg kommer afsted i fitness, kan jeg bruge den herhjemme, og den fylder ingenting i tasken, hvis jeg tager den med mig.
Så ingen dårlige undskyldninger for ikke at træne nummien!
Og se lige designet! Den er så fin og “girly” synes jeg.

Jeg er ret spændt på resultatet af at bruge elastikken, og håber på at min bagdel kan få et løft inden planlagt rundrejse her til sommer!

Som Natja så fint beskriver: “Gør din bagdel til din fordel” Og det er det jeg har tænkt mig!

Jeg laver et opdateret indlæg om nogle måneder for at vurdere resultatet.

Du kan læse mere om bl.a NB Bootybuilder, træningsforløb og Natja Barnova lige HER.

Hav en rigtig god aften 🙂

Looove

Tagget , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *