FÅ STYR PÅ NATURKRØLLERNE

Naturkrøller og dårlige hårdage

Er du udstyret med naturkrøller og vil de bare ikke altid det du gerne vil? Så er der muligvis en redning forude!

Jeg har altid haft naturkrøllet hår. Ikke altid kærkommen da jeg næsten har flere dårlige “hårdage” end gode – og hvem gider det…. Det er en ting, jeg har lært at leve med, og derfor har jeg prøvet virkelig mange forskellige produkter til krøllet hår i håb om, at jeg kan “style” mig til flere af de gode dage.

Jeg går altid efter krøllecreme eller leave-in conditioner som kan forme krøllerne. Men jeg går MEGET langt udenom de produkter som gør krøllerne stive og ikke spor bløde. Synes det er meget mere lækkert og en sundere følelse i håret, at det ikke knaser og føles tørt, men derimod silkeblødt uden krus.

Få styr på naturkrøllerne:

Mine favoritter skifter lidt men har samlet mine absolut favoritter lige nu til jer nedenfor.

ID hair 911 Rescue Spray – 125 ml. Købes bl.a. hos Hair247.dk HER (også med mængderabat!)
OGX Brazilian Keratin Anti-Breakage Serum – 100 ml. Købes bl.a. hos Matas HER.
Dennis Knudsen Heat Damage Control – 150 ml. Købes i Bilka eller på Bilka’s hjemmeside HER.
Kevin Murphy Motion Lotion – 150 ml. Købes bl.a. hos Beautycos.dk HER.
HH Simonsen Wet Brush – Findes i mange flotte farver. Købes bl.a. hos Nicehair.dk HER.

Overstående produkter er alle med til at samle mine krøller, mindske krus, beskytte dem og bare gøre dem sååååå bløde. Og så giver de oveni hatten ekstra god pleje – det er altså “win-win” i min verden.

Krøller eller ej – gode hårdage er at foretrække 🙂

Looove

 

Tagget , , , , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *