Sprøde grønkålschips

Sprøde grønkålschips

Jeg elsker at snacke, især når jeg sidder foran fjernsynet med min dyne og ser en spændende film. Så kører det ligesom bare på autopilot 😉 Det ser jeg ikke noget galt i, baaaare så længe der varieres over til de mere sunde alternativer engang imellem.

Inspiration

Jeg fik ny inspiration efter jeg havde besøgt Simple Raw på Gråbrødretorv med min søde veninde. Her fik vi utroligt lækkert og frisk vegansk mad med masser af smag. En af de snacks som vi bestilte var sprøde grønkålchips med sourcream n´ onion. MUMS det var lækkert.

Nu har jeg forsøgt mig herhjemme hvor jeg valgte grønkål at starte med. Mit første forsøg og det blev noget så lækkert hvis jeg selv skal sige det!

 

Du skal bruge:

1/2 bundt økologisk grønkål

2-3 tsk. smagsneutral kokosolie (andre olier såsom raps, solsikke, oliven mm. kan også bruges)

Krydderier 1-2 tsk. med lille top, alt efter ønsket smagsstyrke (jeg brugte Santa Maria All around krydderi)

Lille drys salt

Fremgangsmåde:

Pluk grønkålet af stilkene i ønsket str. chips, og skyl dem rene. Dup dem tørre på et viskestykke. Bland olie, salt og krydderi sammen i en skål og vend grønkålet grundigt rundt i blandingen.

Bred dem ud på et stykke bagepapir og kom dem i ovnen på 170 gr (varmluft) i 8-10 min. Hold øje med dem og evt. vend dem så de ikke bliver for mørke.

Voilá! Sprøde grønkålchips.
Så er det bare med at eksperiementere med alverdens smagskombinationer, muuuums.

Dejlig dag til jer 🙂

Looove

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *