PROBLEMHUD GÅ VÆK! // FOREO

Foreo produktsortiment kan købes hos Magasin. Direkte link HER.

PROBLEMHUD GÅ VÆK!

Bundærligt så har jeg aldrig været god til at rense min hud morgen og aften. Jeg har stort set altid haft en rigtig fin hud uden de store udbrud af urenheder. Meeeen det blev så en anden snak for nogle måneder siden.

Jeg døjer med så mange talgknopper på min hage primært, som udvikler sig til små bumser, som jeg klemmer og giver mig så grim en hud med ar…. Derfor har jeg virkelig lagt mit hoved i blød for hvorfor situationen pludselig var en anden…

HVORFOR SKETE DET?

Det hele startede i september sidste år hvor jeg rykkede teltpælene op i Aarhus og flyttede til København.

Siden da har min hud bare ikke været på min side… Stress, hormoner og miljøforandringer, har simpelthen været synderen for det flip min hage har vist. Jeg har virkelig fået øjnene op for, hvor vigtigt det er at passe og pleje sin hud, men også hvor mange faktorer både psykisk og fysisk som har en rolle i, hvordan ens hud har det.

Jeg har nu i 14 dage renset min hud morgen og aften, rigtig flittigt, og endelig begyndte der at ske noget.

Min hud er blevet meget finere og der er kommet meget færre udbrud. Selvfølgelig sker miraklerne ikke fra dag til dag, så der er stadig noget vej for mig, men nøøøøj hvor kan jeg altså allerede se en forskel.

FOREO LUNA GO

Min redning har været Foreo Luna Go rensebørste til normal hud, hvor jeg har anvendt tilhørende dagsrens og aftenrens. Læs mere om produkterne HER.

Udover at Foreo har hjulpet min hud så godt på vej, efterlades min hud fugtet og lækker lige efter rens, selvom jeg endnu ikke har kommet en ansigtscreme på. Det er altså virkelig en dejlig følelse af, at ansigtet ikke føles knas tørt så jeg nærmest ikke kan lave en mine, som jeg førhen har oplevet med andre renseprodukter.

Så ansigtsrens morgen og aften er blevet en fast rutine i min daglige beautyrutine – og det er faktisk slet ikke så svært for mig at huske at få gjort. Jeg er nemlig så glad for resultaterne jeg allerede kan se, og så er det også bare den lækreste følelse af, at huden kan ånde og bare er så fin og ren 🙂

Lige et lille tip fra mig, hvis du også er kommet ud i uenigheder med din hud, eller bare gerne vil give den ekstra god pleje.

Looove

*Dette indlæg er sponsoreret i form af, at det er produkter jeg har modtaget som gave, og er blevet glad for at bruge. Jeg har derfor ingen økonomisk interesse i dette indlæg.*

Tagget , , , , , ,

1 thought on “PROBLEMHUD GÅ VÆK! // FOREO

  1. […] Denne lille ultra-hygiejniske rensebørste i silikone er blevet min fast følgesvend i min renserutine morgen og aften. Kommer rens rundt i mit ansigt, tænder for rensebørstens vibration og kører den rundt i hele mit ansigt. Den renser huden i dybden og har fået en så fin og glat ud efter blot et par ugers brug. Lyserød er til normal hud. Læs mere om min oplevelse i forrig indlæg HER. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *