Martsfavoritter 2017 // Nye bekendtskaber
Rimmel//FOREO//MAC – MAC butikker eller Magasin//HH Simonsen//Eleven Australia//Christina Aguilera

Martsfavoritter 2017

Hey sweeties,
Nu er marts måned snart forbi, og i denne måned er der en masse nystiftet bekendskaber for mig inde for beauty-verdenen og dem vil jeg rigtig gerne dele med jer. Mine martsfavoritter 2017 er:

 

RIMMEL WAKE ME UP MASCARA – BLACK

Jeg har faktisk aldrig anvendt en mascara fra Rimmel slog det mig, og det er da godt nok en fejl! Denne mascara har en kraftig børste som giver de flotteste lange vipper! Jeg påfører helt inde fra hårroden og friserer ud, og det giver mine vipper den flotteste effekt af lange, klump-frie, og buede vipper. Virkelig et godt køb!

FOREO LUNA GO 

Denne lille ultra-hygiejniske rensebørste i silikone er blevet min fast følgesvend i min renserutine morgen og aften. Kommer rens rundt i mit ansigt, tænder for rensebørstens vibration og kører den rundt i hele mit ansigt. Den renser huden i dybden og har fået en så fin og glat ud efter blot et par ugers brug. Lyserød er til normal hud. Læs mere om min oplevelse i forrig indlæg HER.

MAC Highlighter

Jeg eeeelsker highlighter, så er det sagt! Jo større shimmereffekt jo bedre. Denne highlighter fra MAC i nuancen Show Gold giver en super smuk shineeffekt af guld med lilla/pink pigmenter i. Der findes 4 forskellige highlightere, og skal helt sikker prøve Double Gleam som den næste!

HH Simonsen Wet Brush

En børste er vel en børste? Jepsen det troede jeg også. Men jeg er simpelthen blevet rigtig glad for min Wet Brush fra HH Simonsen i farven Wood Rose. Jeg kan let frisere mit hår fri for knuder, vådt som tørt, og nyder virkelig følelsen af at den kommer helt ned og masserer hovedbunden ved hvert strøg. De specieltformede børstepigge er ekstra tynde og fleksible, så de følger hårets naturlige form og giver derfor en skånsom udredning uden at hive i håret. Og BTW se lige hvor fin en farve!

Miracle Hair treatment Eleven Australia

Jeg var til frisør i denne måned og fik denne lille lækkerhed med hjem. Det er en leave-in hårkur og gør mit hår så blødt og giver næring helt ind til, at jeg skal i bad igen. Krammer den i håndklædetørt hår og lader det lufttørre. Perfekt til sommerferien, da den beskytter håret mod udtørring i klor- og saltvand, solskin og varmebehandling med både UVA og UVB-filter.
Bonus: Dufter af eksotisk kokos – perfekt til en kokosnødde-lover som jeg!

 

Christina Aguilera Unforgettable – Eau De Parfum

En lækker duft til billigere penge. Når der ikke lige er penge til at skejse ud og købe dyre parfumer, er denne virkelig en vinder. Den har en orientalsk og blomstret duft med noter af bl.a. granatæble, tyrkisk rose, vanilje og cashmere. Men gode og langtidsvarende parfumer behøver jo slet ikke være dyre? Slut med den vane… Denne duft kunne sagtens blive til min faste duft i lang tid!

Looove

Tagget , , , , , , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *