Ny økologisk hårpleje med aloe vera og honning – DENNIS KNUDSEN


ØKOLOGISK HÅRPLEJE

Jeg går meget op i hårpleje som mange af jer allerede ved, og er derfor altid søgen efter de bedste produkter for mit hår. Dennis Knudsens nye hårplejeserie med økologisk aloe vera og honning er virkelig godt til fint hår vil jeg lige sige!

Mit hår kan hurtigt komme til at se tørt og uldet ud med alle de naturkrøller i et tyndt skandinavisk hår. Men efter kun få gange at prøve produkterne må jeg sige at de gør det helt rigtige for mig.


HVAD KAN SERIEN?

Serien er en shampoo og conditioner til alle hårtyper som efterlader håret silkeblødt og med et shine uden at være for meget, således håret får en naturlig glans.

Indholdet i produkterne er en høj mængde af aloe vera gel, som er fugtgivende og blødgørende, hvor den økologiske honningekstrakt har beroligende egenskaber og virker fugtbindende.

Dennis Knudsen Shampoo With Organic Aloe Vera & Honey renser håret mildt, og indeholder beroligende provitamin B5-vitamin.

Dennis Knudsen Conditioner With Organic Aloe Vera & Honey giver håret det fineste shine og gør udredningen let som en leg!


REVIEW

Alt i alt en anbefalelsesværdig kombi som kan anvendes til alle hårtyper, og hjælper med at holde håret i topform igennem sommerens fornøjelser, med lækre ekstrakter af økologiske ingredienser!

Dennis Knudsen Shampoo With Organic Aloe Vera & Honey og
Dennis Knudsen Conditioner With Organic Aloe Vera & Honey
kan købes hvor Dennis Knudsen Professionel Hair Care forhandles: Føtex og Bilka, samt Dennis Knudsen (Klik HER)


Nu vil jeg gøre mig klar til at fejre min søde storesøster som fylder 27 år idag, og har været liiiidt for sød med de 24 grader der er i Århus 😉

Ha’ en dejlig søndag allesammen 🙂

 

Looove

Tagget , , , , ,

1 thought on “Ny økologisk hårpleje med aloe vera og honning – DENNIS KNUDSEN

  1. […] Produkterne på billedet kan med fordel anvendes til alle hårtyper, og er især godt til det mere fine skandinaviske hår, som undgår at tynge det. Ellers tag et kig på et tidligere indlæg med andre lækre hårplejeprodukter lige HER. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *