Lange vipper med M2 Beauté Activating Eyelash Serum – Personlig test

Hej sweeties!

Lange fyldige øjenvipper er jo en drøm at kigge på! Jeg er personligt rigtig glad for det feminine look vipper kan tilføre ansigtet.
Fra naturens side har jeg egentlig ikke korte vipper, meeeeen mere vil have mere, og det kunne være lækkert og se om jeg liiiige kunne give dem lidt ekstra på længden.
Der findes efterhånden et hav af forskellige eyelash serums på markedet, og det kan være svært at finde ud af, hvilken man skal gå efter og som rent faktisk virker…

Jeg har lovet at vende tilbage med mit resultat af processen med M2 Beauté  Activating Eyelash Serum.


M2 BEAUTÈ – HOW IT WORKS

Jeg har anvendt serummet i 4 måneders tid og herefter et par gange om ugen, eller når jeg lige lyster. Dette er et råd M2 Beauté giver, for at opretholde effekten.

Lige for at gøre klart med produktet, så er det en vækstserum til øjenvipperne indeholdende aktive ingredienser. Serummet aktiverer hårsækkene så hårstrående lever længere, inden de falder af og giver plads til nye, og derved kan vokse sig lange, fyldige og mørke.

Jeg var meget spændt på om det virkede – for to be honest.. er det jo ikke den billigste på markedet og så synes jeg bestemt også at den skal virke! 🙂 Men efter mine oplevelser med serummet betaler jeg gerne summen for at mine vipper får den effekt!


REVIEW – MIT PERSONLIGE RESULTAT

Jeg oplevede andre få lange vipper ved brug af M2 Beauté  Activating Eyelash Serum, som i virkelig lange! Nogle var ude i at klippe dem til en smule, yaiks! :O Fordi at de gror som ukrudt nu! Fedt fedt fedt, for så virker det jo!

Jeg havde som tidligere sagt i forvejen semi lange vipper vil jeg selv vurdere. Min effekt er, at jeg har fået lidt længere vipper, men selve mængden og farven har fået et boost! De er så fyldige og sorte og jeg ELSKER den ros jeg får når folk kommenterer de lange fyldige lashes!

 

Nedenfor ses mit resultat. Øverste er fra uge 0, og nederste billede er 16 uger efter.
Lad jer ikke snyde af de lettere fugtige vipper på nederste billede (det er fra ansigtscreme), men der er virkelig sket en forskel!
Bedøm selv 🙂

Klart en thumps up herfra for et produkt som virker 🙂

Dejlig dag til jer 🙂

Hvis I vil prøve kræfter med M2 Beauté  Activating Eyelash Serum kan den lige nu købes med en fin rabat HER

Dejlig dag til jer 🙂

Looove

Tagget , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *