KOM TENDENS TIL FEDTET HÅR TIL LIVS // HH Simonsen

KOM TENDENS TIL FEDTET HÅR TIL LIVS // HH Simonsen

Hey Sweeties!

Idag skal det handle om gode tips mod fedtet hår eller rettere ét, men rigtig godt tip!

Forleden var jeg til et HH Simonsen Event afholdt hos Amaze Press, hvor søde Lisbet Simonsen havde sine kyndige hænder i mit hår.

Se lige den lækre styling det blev til!

Hun erfarede hurtigt at jeg havde tørt hår, som faktisk virkelig kom bag på mig…

Både grundet at jeg bruger fugtmasker, olier og diverse leave-in produkter, men også at jeg hurtigt oplever at mit hår fedter – på trods af at jeg vasker det med shampoo 2 gange i hvert bad, og kun ca. hver 3-4 dag. (Har forsøgt at strække det til færre gange om ugen, med resultat af en pokkers masse tør-shampoo)


NOW WHAT?

Vi fik en rigtig god snak og fik anbefalet HH Simonsen Boar Brush sammen med HH Simonsen Styling Oil Protection.

De tætte børstehår hjælper med at fordele det naturlige fedt fra hovedbunden ud i længderne ved at børste helt op fra hårrødderne og ned.


VIRKER DET SÅ?

Ja, det gør det!

Min nye rutine hedder derfor at, hver aften inden jeg lægger hovedet på puden, og ind i drømmeland gennembørster jeg mit hår med HH Simonsen Boar Brush og afslutter med at komme HH Simonsen Styling Oil Protection i spidserne. Således får jeg fordelt det naturlige fedt i håret og væk fra hovedbunden, og olien plejer håret natten over og gør det lækkert og spændstig til næste dag.

Jeg må sige at det fungerer super godt for mig! Mit hår er virkelig blødt og er mindre fedtet end det plejer, når jeg slår øjnene op til en ny dag.

Så her med tip givet videre!

 

OBS: HH Simonsen Boar Brush bruges KUN i tørt hår, da vådt/håndklædetørt hår gør det svært at redde ud med de tætte vildsvinebørstehår.


HH Simonsen BOAR BRUSH

En eksklusiv børste af vildsvinehår, som går ind og masserer hovedbund og derved øger blodtilstrømningen til hårsækkene.

Læs mere om HH Simonsen Boar Brush HER.

 


HH Simonsen STYLING OIL PROTECTION

Er varmebeskyttende og modvirker krus samt tilfører glans og gør håret lettere at redde ud.
Indeholder Arganolie og Jojobaolie som styrker, tilfører fugt og giver et sundere hår.

Anvendes både i tørt hår hvor den plejer og giver glans, samt i vådt hår hvor den beskytter mod varme fra den kommende styling med varmeredskaber.

Som tidligere nævnt kommer jeg den i spidserne som en slags natcreme efter gennembørstning, og vågner op med bløde og plejet lokker.

BONUS! Den dufter afsindigt godt!

Læs mere om HH Simonsen Styling Oil Protection HER.

 


HVOR KAN JEG FINDE PRODUKTERNE?

HH Simonsen fås primært hos frisører, men noget af deres produktportefølje fås også på matas.dk og f.eks. nicehair.dk.

Psst. Man kan fra medio september købe en fin gaveæske med olien indeholdende 6 cuddles elastikker (skånsomme elastikker), samt 2 hårklips som er virkelig gode til, at lave hårsektioner med når der styles. Olien koster i sig selv 199 kr. og hele gaveæsken fås for 199 kr. Det er altså en besparelse på 100 kr.! En perfekt gave til veninden eller som julegave! OBS. gælder så længe lager haves.
Se billedet nedenfor (Eksklusiv børsten).

 

Rigtig dejlig onsdag!

Looove

*Indlægget er sponsoreret i form af, at denne anmeldelse er baseret på produkter,  jeg har modtaget som gave fra brandet og er blevet glad for. Jeg har med andre ord ingen økonomisk interesse i dette indlæg.

Tagget , , , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *