CARAMEL FUDGE – SUNDERE ALTERNATIV

CARAMEL FUDGE – SUNDERE ALTERNATIV

Er du også en af dem, som får fyldt posen godt op med Caramel Fudge, når du står i bland-selv-slik “himlen”? Så læs med her!


ET SUNDERE ALTERNATIV

Bodylab lægger inde med en opskrift på caramel fudge, som jeg simpelthen skulle prøve. Som flere af jer ved, går min træning virkelig godt, og jeg er begyndt at kunne se resultater – kæmpe motivation!

Men det betyder heller ikke, at jeg har lagt de søde sager helt væk. Faktisk er jeg lidt af en slikmund. Yndlings er popcorn, vingummier og selvfølgelig caramel fudge – mums! Alle sammen nogle syndere som ikke just hjælper mig i den retning jeg personligt gerne vil, i forhold til at få det bedste resultat ud af min træning og de synlige resultater. Men alt med måde, ikke?

Dog er jeg faldet over denne lækre opskrift på caramel fudge fra Bodylab, som erstatter den syndige caramel fudge med en refortolkning på et sundere alternativ, end den originale.

Jeg har kastet mig ud i opskriften, og må sige at den rammer ret så godt, den vi alle kender til, efter min mening!

Er du blevet lækkersulten ved tanken om caramel fudge, men den dårlige samvittighed sider tungt på din ene skulder, så prøv denne opskrift – den er altså virkelig lækker!

OPSKRIFT

♥1 banan

♥100 g Bodylab Peanut Butter

♥1 tsk vaniljepulver

♥3-4 spsk Bodylab Zero Topping med karamelsmag

♥8 dråber Bodylab Zero Drops med karamelsmag

♥1 stor spsk Bodylab Kokosolie


FREMGANGSMÅDE

♥Bland alle ingredienser i en skål UNDTAGEN bananen og rør godt rundt

♥Mos bananen i en skål med en gaffel til en ønsket masse (Jeg synes at de er ekstra lækre med en smule
“bananstykker” i)

♥Bland bananen i peanutbuttermassen

Hæld massen i en madkasse beklædt med bagepapir

♥Stil dem på frys i 4 timer

♥Tag dem ud af fryseren og skær til passende stykker

♥Opbevar de lækre caramel fudge i fryseren

 

VOILÀ

Dette var opskrift og fremgangsmåde med små ændringer i forhold til den originale fra Bodylab. Jeg lavede dem med større stykker banan i, fordi jeg synes det var gjorde dem endnu lækre, og undlod Bodylab Zero Drops, af den simple grund at jeg ikke havde det – og de blev super gode alligevel.
Du kan bruge hvilken som helst kokosolie til opskriften 🙂

Måske du har andre lækre opskrifter eller idéer til sundere snacks, så smid gerne en kommentar eller en mail.

Find den originale opskrift hos Bodylab her.

Masser af positive vibes på denne ellers grå mandag 🙂

Looove

 

Tagget , , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *