HJEMMETRÆNING MED BILLIGFITNESS.DK

HJEMMETRÆNING MED BILLIGFITNESS.DK

*Reklame*

Efter at starte fuldtidsjob lige efter studie, har jeg stadig ikke fundet energien til at komme afsted til fitness i det omfang jeg gerne vil.

Når først jeg kommer hjem kommer jeg IKKE ned fra 4.sal igen – ihvertfald ikke før næste dag. Jeg trives bedst med at få rørt mig, og ja vi kan snakke om en rygrad som en regnorm, at jeg ikke bare tager mig sammen og kommer afsted.

True…. men de dage hvor jeg bare ikke kommer afsted er hjemmetræning altså virkelig et godt alternativ!

Billig fitness har en bred vifte af hjemmetræningsudstyr som kan hjælpe med at få styrket kroppen hjemmefra. Jeg har googlet mig frem til de lækre elastikker de har, som er virkelig gode til at lave de rigtig effektive balle/lår øvelser – ja tak!

Jeg tænker i hvertfald at få noget træningsudstyr hjem fra Billig fitness, til de dage hvor hjemmetræningen bare er lidt lettere og ikke mindst hyggelig, da du også kan sætte god musik på og danse rundt mellem træningspas i bedste Beyoncé-stil!

Mangler du inspiration har jeg disse ting i tankerne til min hjemmetræning:
(Klik på det ønskede produkt for at se det)

Træningsmåtte

Træningselastik – let

Træningselastik – hård

Foamroller

Vægtstangssæt – 20 kg ialt

Ellers hop ind og lad dig inspirere! Så er der i hvertfald ikke nogen undskyldning for ikke at få rørt sig, samt at hjemmefitness kunne måske være din nye favorit – jeg skal i hvertfald prøve 🙂

Lige nu er der påskerabat på 10% på ordre over 399 kr – Koden er EASTER10.

Happy shopping og god påske sødeste jer 🙂

Looove

Tagget , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *