SOLBESKYTTELSE MED GOD SAMVITTIGHED // COOLA

Reklame//

SOLBESKYTTELSE MED GOD SAMVITTIGHED // COOLA

Vi er for alvor ramt ind i en skøn periode med masser af varme himmelstrøg over Danmark. Desværre er det ikke alle som får husket solcremen, og nogle som faktisk bevidst undlader den. Jeg skal ikke begynde at pege fingre, det er helt op til den enkelte selv, men der er vitterlig ingen “downsides” for ikke at smøre sig ind i de beskyttende sager!


SÅ ER DER NÆSTE STEP – HVAD POKKER SKAL MAN VÆLGE?

Der er mange gode bud, men en af lækkerierne på markedet hvis man spørger mig, er brandet Coola. Måske du har hørt om det? De har efterhånden slået godt igennem herhjemme i Danmark, og det er virkelig forståligt!


HVORFOR VÆLGE COOLA?

Coola findes i en bredvifte af faktor, med spray, i tube mm.

Men det som gør Coola det lidt bedre i mine øjne er, at når man alligevel beskytter sin hud, så gør det uden alle de unødvendige tilsætningsstoffer!

Coola er rig på antioxidanter, cruelty free, vegansk, økologisk og beskytter både mod UVA og UVB strålerne.
Der er altså tale om et rigtig godt produkt på markedet, hvis du ønsker at undgå kemi i hverdagen og samtidig passe optimalt på din hud.

Hos Bellabellacci er der lige nu rigtig gode priser på Coola produkterne som bestemt er et kig værd!

Hvis du akut står og skal bruge solcreme og tænker at det kunne være noget for dig, eller står og skal på ferie lige om snart, så er der super hurtig levering hos dem.
Og når du alligevel ligesom jeg selv, er igang med at ligge lækkerier i kurven, så tjek lige Bellabellacci store udvalg af forkælelse til dig selv eller kæresten – ligefra makeup til hårpleje, olier til kroppen mm.
Tjek bl.a. deres udvalg af shampooer som både er sulfatfri HER og økologiske HER.

Ja tak, ja tak ooooog ja tak 🙂

Rigtig dejlig aften til alle og pas godt på jer selv i solens dansende stråler!

 

Looove

Tagget , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *